Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Στραβοπάτημα για τον ολυμπιακό μετά την ήττα με 71-80 απο τη Γαλατάσαραϊ μέσα στο ΣΕΦ!

Αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός. Αν και προηγήθηκε με +16 επί της Γαλατασαράι, ηττήθηκε τελικά στο ΣΕΦ με 71-80 κι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και να μείνει «ζωντανός» στη μάχη της πρώτης θέσης.
 Στο 18-8 το σερί των «ερυθρόλευκων», έφτασαν τις 8 νίκες οι Τούρκοι, δύο εξ ευτών επί του Ολυμπιακού. Ο Μίτσοφ με 4/5 τρίποντα και 18 πόντους «σκότωσε» τους Πειραιώτες στην 4η περίοδο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές στηρίχτηκαν στην εκπληκτική τους άμυνα, το τρέξιμο και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ φτάνοντας σε μεγάλες διαφορές. Ακόμα και στο +16 λίγο πριν βγει το ημίχρονο (42-26). Τι έγινε μετά;

Τεράστια έλλειψη σοβαρότητας από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι απλά... εξαφανίστηκαν στο δεύτερο μέρος. Τρομερή αστοχία έξω από τα 6,75μ., καθώς τελείωσαν την αναμέτρηση με το τραγικό 2/20!

Και κάπου εκεί... άρχισε να βάζει η Γαλατά! Ο Μίτσοφ, σε αντίθεση με τους σουτέρ του Ολυμπιακού, έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι από το τρίποντο (4/5) και οι Τούρκοι βρήκαν σταθερό σκοράρισμα. Ο Σπανούλης έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, η άμυνα έμπαζε από παντού και στο 1.14'' για το τέλος η Γαλατά κρατούσε το παιχνίδι στα χέρια της (69-76).

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου